Panou solar fotovoltaic Jinko Solar 335 wp Cheetah (Half-Cells Black Frame)

540,00 RON
cu TVA

Panou Fotovoltaic Jinko Solar 335 wp Cheetah (Half-Cells Black Frame 1500V) Monocristalin

Electrical Data

Peak Power Watts: STC: 335 Wp

Eficienta Modul (%): 19,7

Dimensiune Panou: 1698 mm x 1004 mm x 35 mm

Greutate: 18,7 kg

Cadru: 35mm Anodized Aluminium Alloy

Connector: TS4

Garantie Produs: 10 year

Garantie de performanta: 25 aniReduceri la volum

Cantitate Reducere Ai economisit
9 20,00 RON Pana la 180,00 RON
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Jinko Solar 335 wp Cheetah este un modul solar conceput pentru a genera multă putere pe o suprafață mai mică. Acest lucru face ca modulul să fie extrem de potrivit pentru aplicații rezidențiale.

Modulul solar combină bare multi-bus ultra-subțiri cu tehnologia PERC monocristalină și celule solare pe jumătate tăiate. Datorită acestei combinații de tehnici solare de ultimă generație, modulul este capabil să transforme mai multe radiații în putere.

Acoperișuri rezidențiale

Un modul solar excelent pentru acoperișuri rezidențiale. În timpul dezvoltării acestui modul, Trina Solar s-a asigurat că spațiul disponibil este utilizat la maximum. O instalație fotovoltaică cu module solare cu 120 celule Jinko Solar 335 wp Cheetah este capabil să producă 202 wați pe metru pătrat.

Tehnologie PERC

PERC reprezintă celula spate cu emițător pasivat. Celulele solare normale sunt conductoare, celulele PERC nu. Radiația electromagnetică, un foton, pe o celulă solară normală se termină în partea din spate a celulei, determinând pierderea energiei ca și căldură. Celulele PERC conțin linii non-conductoare în partea din spate a celulei. Datorită acestor linii, fotonii (radiația) sunt reflectați în interiorul celulei. Drept urmare, sută la sută din energia capturată este transformată în energie electrică.

Celule pe jumătate tăiate

Puterea modulului solar monocristalin este de 335 wați vârful.Jinko Solar 335 wp Cheetah este un modul mono cu 6 x 20 de celule jumătate tăiate. Designul celulelor cu jumătate tăiată asigură o eficiență ridicată de până la 19,9%. Tensiunea maximă a unui sistem fotovoltaic este de 1500 de volți și poate suporta o toleranță de livrare a puterii de 5 wați.

Rezistenţă

Acest modul este certificat să reziste la coroziune din ceața de sare, amoniac și derivă de nisip. Sarcina de zăpadă poate fi o presiune totală de 5400 Pa, iar sarcina totală a vântului poate fi o presiune de 2400 Pa pe modul.

garanţie

Trina Solar oferă o garanție de 10 ani pentru produs și o garanție de 25 de ani de putere.

2020-09-21
Produs nou

Descarcari

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice

Descarcari (929.14k)

Jinko Solar 335W

fisa tehnica

Descarcari (610.53k)