Kit fotovoltaic ON GRID 3000Wp

12.250,00 RON
cu TVA

Sistem fotovoltaic ON GRID 3000W cu limitare injectie in retea.

PANOU SOLAR FOTOVOLTAIC TRINA HONEY MONOCRISTALIN PERC 335 W - HALF-CUT - 9 buc;

INVERTOR SOLAREDGE MONOFAZAT SE3000H, 3.0kW - 1 buc;

OPTIMIZOARE DE PUTERE P370-5R M4M RS - 9 buc;

SISTEM DE SUSTINERE K2 SYSTEMS;

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ideal pentru cei care doresc sa faca economie la factura de curent electric. Nu necesita avize, bransamente suplimentare sau alte modificari la reteaua electrica!!!

Invertor ON GRID SolarEdge, prevazut cu limitator pentru a opri injectia de energie in retea.

Sistemul monitorizeaza consumul casei prin intermediul unui senzor de curent si in functie de acesta comanda productia de energie fotovoltaica de la panouri. Daca consumul casei este mai mare decat productia, diferenta de putere se ia din retea. Optional sistemul poate lucra si cu baterii dar in acest caz costurile cresc considerabil iar amortizarea investitiei se va face pe termen lung. In configuratia prezentata sistemul poate economisi in jur de 5kWh/zi intr-o zi insorita. Sistemul se poate redimensiona cu usurinta prin intstalarea in paralel a mai multor invertoare fara costuri suplimentare si se amortizeaza foarte repede daca exista consum de energie pe timpul zilei atunci cand panourile produc din plin. Consumatorii vizati sunt boiler electric, frigidere sau lazi frigorifice, aparate de aer conditionat, etc. 

Avantajele fata de alte sisteme sunt:

1. Lipsa bateriilor care sunt consumabile si foarte scumpe;
2. Nu este necesara o putere instalata foarte mare deoarece la varfurile de consum (care de obicei sunt de scurta durata) se preia diferenta de putere din retea (reteaua este folosita ca o rezerva de energie in loc de baterii). 
3. Nu necesita alte automatizari care sa opeasca injetia de energie in retea sau sa o redirectioneze catre alti consumatori.